JSB Bostad Söker Konstruktör och Byggingenjörer

JSB är ett byggföretag i ständig utveckling som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne och Mälardalen. Entreprenader är det största affärsområdet och omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnationer. Byggservice är huvudsakligen inriktad mot ROT-arbeten, service och underhåll samt ramavtal med kommuner, landsting och försäkringsbolag. Inom affärsområdet JSB Bostad fokuseras utvecklingen på standardiserat och industriellt byggande av flerfamiljshus, ungdomslägenheter, studentlägenheter, hyresrätter, bostadsrätter och trygghetsboende.
Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice.

Geografiskt är JSB uppdelat i fem arbetschefsområden; Blekinge/ Kronoberg, Norra/Sydöstra Skåne, Södra Skåne, Mälardalen och JSB Bostad. Totalt omsatte JSB  ca 1,4 mdkr 2016.
 

Arbetet som Ingenjör/ Konstruktör på JSB Bostad
Vi står inför en spännande framtid och behöver förstärka JSB Bostad med ingenjörer och konstruktörer som tillsammans kommer utgöra en ny funktion inom JSB. Du kommer att ha en nyckelroll i uppbyggandet av funktionen och tillsammans med nya och befintliga kollegor forma arbetet. Funktionen och tjänsterna är placerade i Kristianstad.

Arbetsinnehållet är varierat och spänner över både strategiska- och operativa arbetsuppgifter. Huvuduppgiften är att i nära samarbete med kollegor på produktionssidan dels anbuds och detaljprojektera samt konstruera och vidareutveckla våra koncepthus på ett produktionsanpassat och kostnadseffektivt sätt. Som ingenjör/ konstruktör kommer du att arbeta varierat med utmanade arbetsuppgifter i olika faser av byggprocessen, från utveckling och anbud till genomförande.
Du kommer att arbeta nära projektledare men också nära kund. Funktionen är rådgivande och stödjande gentemot övriga delar av JSB.

Vem söker vi?
Vi söker både dig som har längre erfarenhet och gedigen kunskap om huskonstruktion/ projektering och dig som är i början av din karriär. Dock behöver du minst ha ett par års erfarenhet av konstruktion eller ritarbete med dig. Du är civil/ eller högskoleingenjör med inriktning mot bygg, alternativt närliggande område. Du trivs med att ta dig an utmanande uppgifter och drivs av uppgiften att vara delaktig i uppbyggnaden av en ny funktion inom JSB.

Dig vi söker är en person som är en god kommunikatör i både tal och skrift. Vi ser också att du har en god förståelse för arbetet bakom framtagandet av ritningar och handlingar. Du har god datorvana och längre erfarenhet av arbete i ett eller flera CAD-verktyg och är kunnig i 3d-modellering.
Kanske har du bakgrund från en större organisation och lockas av utmaningen, dynamiken och de korta beslutsvägarna i en mindre organisation eller kommer du från ett mindre företag och lockas av att ta nästa steg. För att lyckas i din roll hos oss är det viktigt att du är lyhörd och kvalitetsfokuserad. Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, ansvarstagande, prestigelöshet och kvalitetsmedvetenhet.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar JSB med Badenoch & Clark, Rekryteringskonsult Björn Almqvist, +46 20 15 18 18, svarar gärna på frågor angående tjänsten, under juli månad företrädesvis via mail bjorn.almqvist@badenochandclark . Sista ansökningsdatum är den 13/8. Välkommen med din ansökan!

Hos JSB finns det många karriärmöjligheter – vill du läsa mer om vilken kompetens vi söker just nu, klicka på länken nedan.
Visa alla lediga jobb

Jobbansökan

Files must be less than 10 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx.