JSB Söker Driven Arbetschef

JSB är ett byggföretag i ständig utveckling som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne och Mälardalen. Entreprenader är det största affärsområdet och omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnationer. Byggservice är huvudsakligen inriktad mot ROT-arbeten, service och underhåll samt ramavtal med kommuner, landsting och försäkringsbolag. Inom affärsområdet JSB Bostad fokuseras utvecklingen på standardiserat och industriellt byggande av flerfamiljshus, ungdomslägenheter, studentlägenheter, hyresrätter, bostadsrätter och trygghetsboende.
Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice.
JSB uppdelat i fem arbetschefsområden; Blekinge/ Kronoberg, Norra/Sydöstra Skåne, Södra Skåne, Mälardalen och JSB Bostad. Totalt omsatte JSB ca 1,4 mdkr 2016.

Arbetet som Arbetschef på JSB
Då vår Arbetschef går vidare i organisationen behöver vi förstärka JSB med en Arbetschef för Norra/Sydöstra Skåne. Arbetschef är direkt underställd VD och har resultat och personalansvar för affärsområdet. Befattningen är representerad i koncernledningsgruppen.

Som Arbetschef har du övergripande ansvar för att driva och utveckla projekt från start till överlämnande. Du har också ansvar för det övergripande arbetet med miljö, kvalitet och arbetsmiljö men även personal och resultatansvar.
Arbetschefen har en nyckelroll i det fortsatta arbetet att bygga upp JSBs verksamhet i Kristianstadsområdet och bidra till den fortsatt lönsamma tillväxten i bolaget. Arbetsinnehållet är varierat och spänner över både strategiska- och operativa arbetsuppgifter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är affärsdriven, har goda ledaregenskaper och ledarerfarenhet. Du är trygg i din roll att driva och leda byggproduktion och byggprojekt. Ditt ledarskap inspirerar och motiverar din omgivning genom engagemang, driv och skapande av teamkänsla.

Du har ingenjörsexamina och lång erfarenhet av branschen, i rollen behöver du ha längre erfarenhet av och kunskaper i entreprenadjuridik, kalkylering, inköp och produktionsstyrning. Du är också en van användare av affärssystem
Som person agerar du affärsmässigt och drivs av resultat och utveckling. Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, ansvarstagande, prestigelöshet och integritet. Dessutom kräver den här rollen ett stort driv samt en stark analytisk och organisatorisk förmåga.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar JSB med Badenoch & Clark, Rekryteringskonsult Björn Almqvist, +46 20 15 18 18, svarar gärna på frågor angående tjänsten, under juli månad företrädesvis via mail bjorn.almqvist@badenochandclark . Sista ansökningsdatum är den 13/8. Välkommen med din ansökan!

Hos JSB finns det många karriärmöjligheter – vill du läsa mer om vilken kompetens vi söker just nu, klicka på länken nedan.
Visa alla lediga jobb

Jobbansökan

Files must be less than 10 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx.