JSB söker Koordinator eftermarknad

JSB växer och söker Koordinator eftermarknad till byggverksamheten

Koordinator eftermarknad hos oss

Som koordinator eftermarknad så arbetar du i första hand tillsammans med projektledning och våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är samordning, planering och uppföljning av avslutade projekt. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder och underentreprenörer.

Dina erfarenheter

Vi tror att du som söker har en utbildning inom bygg och med erfarenhet från byggbranschen. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du är nyfiken på att arbeta med de digitala verktyg och ser möjligheterna med detta. Erfarenhet av entreprenadjuridik, inköp och bra kunskaper i engelska är meriterande.

Arbetet kräver god social kompetens och du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer såväl internt som externt.

Dina egenskaper

Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt. Du är strukturerad, stresstålig och har förmåga att komma från ord till handling. Du vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Vi erbjuder

Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag.

Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar.

JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct” och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet.

 

Tänkt placering är huvudkontoret i Karlshamn.

Ansökan

För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta någon av följande:

Petra Waltersson, Kvalitets- och miljöchef, 0733-35 73 74

Jan Johansson, Personalchef, 0733-35 76 50

 

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt.

 

Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till jan.johansson@jsb.se.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Hos JSB finns det många karriärmöjligheter – vill du läsa mer om vilken kompetens vi söker just nu, klicka på länken nedan.
Visa alla lediga jobb

Jobbansökan

Files must be less than 10 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx.