JSB har köpt mark i Svedala
Efter ett marköverlåtelseavtal med Svedala kommun ska JSB snart påbörja ett egenutvecklat projekt med attraktiva och prisvärda bostadsrättslägenheter

Genom ett marköverlåtelseavtal har JSB köpt fastighet 1:91 där det ska byggas attraktiva och prisvärda bostadsrättslägenheter. Byggstarten kommer igång hösten 2017 för att sedan hålla på tills hösten 2018. Svedala kommun är väldigt angelägna om att bostadsområdet Segerstad ska bebyggas, och JSB är exalterade över att ha kommunens förtroende. Då Svedala och Segestrand blir allt mer attraktivt att bo i finns det stort intresse och behov av lägenheter som just dessa. Vid intresse, vänligen läs längre ner för intresselista och kontaktperson.
 

Ovanstående bild är en ungefärlig vision av hur byggnaderna ska komma att se ut. Designen är grundad på koncepthuset Trygga Boendet men med smärre förändringar. Tre stycken flerbostadshus i form av bostadsrätter ska byggas, alla med samma karaktär, varav två ska vara 3-våningshus och ett ska vara 4-våningshus. Husen kommer att innehålla totalt 40 lägenheter varav 20 stycken luftiga 2:or på 60 kvm samt 20 stycken 3:or på 72 kvm. Bygget präglas av trevliga uteplatser, miljöhus, lekplatser och balkonger.

”En fantastisk tomt och ett fantatiskt läge längs Sege å där vi kan bygga bra lägenheter med hög standard till ett väldigt bra pris! Husens utformning kommer smälta in perfekt i området och detta projekt kommer bli det sista längs Sege å”
Robert Cardell

Svedala är en expansiv stad med arbete, skolor och bra kommunikationsnät till bland annat Malmö och Köpenhamn. Trots sin expansion har Svedala lyckats bibehålla sin lugna och vackra natur med gröna slätter, bokskogar och vattendrag så som Sege å. Segestrand är i sin tur ett modernt bostadsområde omringat utav vacker och bevarad natur, men även med närhet till storstäder och smidig kollektivtrafik. JSB har satt upp en intresselista för lägenheterna, vid intresse vänligen kontakta Sara Nilsson, Kalkyl JSB; sara.nilsson@jsb.se 0709951504.