JSB tilldelas Volvo Cars Quality Excellence Award
JSB har vid Volvo Cars högtidliga prisutdelning, den 25:e Januari 2017, mottagit utmärkelsen Volvo Cars Quality Excellence Award
Volvo Cars Quality Excellence Award

Våra jobb inne på Volvo är kopplade till Volvos bilmodellsbyten, då man har utökat behov av lagerytor och logistisk. JSB gör jobb som fundament, betongarbeten, omläggning av golvytor, fasadarbeten, nyproduktion av industrilokal, kontor och dylikt.

– Vi har ett gott samarbete med Volvo Cars och vill passa på att tacka både dem, våra medarbetare och leverantörer, för att det fungerat så väl och resulterat i denna utmärkelse, säger Petra Waltersson, Kvalité och Miljöchef JSB.

För att förtjäna utmärkelsen finns ett antal kriterier som ska uppfyllas inom flera olika områden. Bland annat ska man uppnå det högsta kvalitetsbetyget inom områden som produktkvalitet, leveransprecision, finans, ledning och effektivt kvalitetssystem för att nämna några. Det är höga krav på Volvos leverantörer och utmärkelsen visar på att man som företag inte endast har nått upp till dessa, man har gått över Volvos förväntningar när det gäller att vara en kvalitésäkrande leverantör.

- Vi är mycket glada över utmärkelsen. Den ger oss ett kvitto på att vi levererar det vi lovar och ett bevis på att vi är bland de bästa i branschen. Vårt samarbete med Volvo Cars är utvecklande och innovativt och vi lägger stor vikt i att agera professionellt och lyssna på kundönskemålen för att möta och gärna överträffa kundernas förväntningar" säger Nils Ohlin, projektledare JSB.