Nyrenoverat JSB-kontor i Malmö
Efter 4 månaders hårt arbete med renoveringen av JSBs kontor i Malmö står renoveringen nu klar

Kontoret ska spegla JSB som företag och ge de anställda bästa möjlighet att utföra sitt arbete. Ledorden har varit enkelhet, modernitet, socialt & hållbart. Renoveringen omfattade allt från badrum till kök och hela 9 nya kontor.

"Att genomföra ett ombyggnadsprojekt med pågående verksamhet är svårt – minimera störningar samtidigt som verksamheten ska fungera. Nu har vi gjort ombyggnad till oss själva och upplevt båda sidor. Detta är en viktig kunskap och jag känner att allt har fungerat som planerat." säger Robert Cardell, arbetschef JSB. Projektledare Luan Beiqi är också väldigt nöjd med projektets gång då allt gått enligt planering och "reslutatet blev klockrent". Resultatet blev inte endast klockrent utan även väldigt unikt.

Vänster om entrén möts man utav en spektakulär trappa och vänthörna i matchande stil. Trappan är handgjord i smide med trappsteg av flytspackling samt handmålad i svart. Området omges av grönska i form av både hängande och stående växter.

Vid entren möts man även av ett rymligt och modernt konferensrum samt en recpetionsdiski stilren, modern tappning.

Vidare in i byggnaden kommer man in i köket där den färgglada fototapeten tillsammans med den moderna inredningen stjäl ens uppmärksamhet. Svart tak och golv i mönstrat flytspackel är återkommande i hela kontoret och ger en viss "bygg- och industrikänslan".

Förutom de återkommande teman med fototapet och industrikänsla har man även satsat på extra utrymmen där man antingen som anställd kan välja att sätta sig för att få ett ombyte av miljö eller för väntande besökare. Detta omfattar bland annat samtalsrummen, vars funktion även är att komplettera konferensrummen, samt soffgrupperna vid entren och längre bak i kontoret.