10 anledningar att jobba på JSB

Eget ansvarstagande och omtanke om varandra är två styrkor som gör JSB till ett vinnande lag. Dina kunskaper gör skillnad och du fortsätter utvecklas tillsammans med oss. Här hittar du lediga jobb på JSB just nu!

JSB väntar inte på innovationer – vi skapar och utvecklar dem redan idag.

Det betyder att du som medarbetare hos oss är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Vi arbetar tillsammans med starkt fokus på laget. Omtanke om varandra gäller på våra arbetsplatser och i kontakterna med vår omvärld. Det ger resultat både för dig och för JSB som företag. På den grunden bygger vi mer än hus. Vi bygger en bra gemensam livsmiljö – och har dessutom roligt på jobbet.

1
Vi vågar tänka nytt
På så sätt kan vi leverera vad samhället behöver både idag och imorgon. Det är ett nytänkande som ger resultat. Våra prisade koncept som till exempel Trygga Boendet® är med och förändrar bygg- och bostads- marknaden i Sverige.
JSB är en säker och trygg arbetsplats. Jag trivs på JSB!
Thomas Svensson Platschef
2
Du får ta ansvar
Den bärande principen hos JSB är att varje medarbetare äger sin uppgift. Det betyder att vi tror på dig och din förmåga. Att få och ta ett eget ansvar skapar engagemang och motivation. Du får stöd och utrymme att utvecklas och jobbet blir dessutom mycket roligare.
3
Vi trivs tillsammans
JSB ska vara ett bra företag att arbeta med och arbeta för. Därför är vi måna om ett gott samarbete mellan kollegor och mellan olika roller och yrken. Hos oss gäller omtanke om varandra och vi har starkt fokus på lagarbete. Då blir resultatet det bästa liksom stämningen på jobbet.
4
JSB Står för stabilitet
JSB förenar styrka med omdöme och vi står med fötterna på jorden. Vi är stabila i vårt agerande mot våra kunder och långsiktiga i vår ekonomi. Att vi tillsammans levererar och håller vad vi lovar skapar trygghet för kunden. Det är bra för företagets framtid och därmed stärker det också din trygghet som anställd.
5
Din säkerhet är prio ett
Hos JSB har din säkerhet och din arbetsmiljö högsta prioritet. Vi har nolltolerans mot arbets- olyckor och arbetar gemensamt för att förebygga olyckor och hälsorisker. Det är ett ansvar hos alla medarbetare att följa våra säkerhetsrutiner. Både du och din familj ska känna att du är säker och trygg på jobbet.
6
Karriärmöjligheter
Flera av våra tidigare trainees, praktikanter och examensarbetare är idag anställda hos oss. Vi har alla unika kunskaper som vi kan dela med oss av. JSB värdesätter din kompetens och Vi tycker att det ska löna sig att vilja utvecklas och lära sig mera.
7
Utvecklas i JSB-skolan
Vår egen JSB-Skola är utformad efter dina behov som medarbetare och skapar därmed möjligheter att utvecklas och lära dig något nytt. På JSB-Skolan pågår utbildningar inom teknik, juridik, arbetsmiljö, ledarskap mm.
8
Rätt verktyg för rätt uppgift
Att ha rätt verktyg för rätt uppgift är en självklarhet. Det behövs för flytet och slutresultatet och det ökar arbetsglädjen. Vi ser till att dina verktyg gör sitt jobb. Det gäller allt på bygget från hammare till maskiner. Lika viktigt är fungerande telefoner, datorer och program med aktuella system.
9
Korta och snabba beslutsvägar
JSB är ett företag med öppenhet och dialog. Alla ska känna sig delaktiga och kunna göra sin röst hörd. Vår organisation är platt med rak kommunikation i alla riktningar. Det gynnar både arbetsklimat och effektivitet.
10
Hållbarheten omfattar allt
Med fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser vill JSB bidra till ett bra samhälle. Vår certifiering inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö är bevis på att vi menar allvar och att vi gör som vi säger. I hållbarhetens dimensioner finns också god ekonomi, affärsetik och hur vi jobbar för exempelvis jämställdhet.
Är DU en ny kollega?
  • Vill du utvecklas?
  • är du mån om dina medmänniskor?
  • är det viktigt för dig att vara stolt över ditt arbete?
  • är kvalitet, engagemang och pålitlighet viktiga nyckelord för dig?
  • Vill du vara med och påverka?
  • Vill du ta ansvar?

Då har du rätt inställning för att vara en av oss!

Pages

Jobbansökan

Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: gif txt rtf pdf doc docx odt ppt zip.
Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Lägg till fler filer
Filer måste vara mindre än 30 MB.
Accepterade filtyper: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Gällande GDPR, personuppgiftslagen se: https://jsb.se/gdpr