Affärsutvecklare Bostäder till JSB Bostad

Är du riktigt vass på att sälja och bygga relationer? Kan du byggbranschen och älskar att identifiera nya affärsmöjligheter? Här är din möjlighet! JSB söker nu Affärsutvecklare till affärsområdet JSB Bostad.

Rollen

Du ansvarar för att skapa långsiktiga affärer genom att bygga nya kundrelationer och driva hela säljprocessen från inledande kontakt till behovsanalys, förslag till lösning och avtal. Det primära syftet med denna roll är att sälja JSB Bostads koncept. En stor del av tiden är du på resande fot för att presentera och sälja konceptet till Sveriges Allmännyttans medlemmar, privata aktörer samt eventuella ramavtalskunder.

Hur ser en dag ut? Dagen kanske började tidigt, du sitter i bilen på väg för att träffa en ny spännande kund, pratandes i telefon med en annan kund som har frågor om detaljer i det senaste avtalsförslaget (telefonen är sannolikt din bäste vän) och du trivs med att ha många kontakter och möjligheter i gång samtidigt. Du kan förvänta dig att få en varierad vardag, där nästan ingen dag är den andra lik. Du kommer få arbeta med hela affärsprocessen, från att utveckla affärsplaner och strategier, till att hitta möjliga affärer, att genomföra säljmöten, skapa och skicka offerter, sedan så klart vinna förtroendet och affären.

Du deltar på mässor och seminarier för att skapa kontakter och bygga relationer.

Som person är du prestigelös och för dig spelar titeln på den du möter egentligen ingen roll. Du gör ingen skillnad på människor, oavsett om du diskuterar ett problem med en yrkesarbetare eller kring konferensbordet hos kunden. Du tycker om att få vara en bidragande del av ett lag som har medvind, kul på jobbet, och som skapar framgångar tillsammans.

Du är tävlingsinriktad, triggas av att få affärer och projekt att hända och förstår att ett jobb som detta kräver både högt tempo och hög aktivitet ute hos kunderna. Du gillar att arbeta självständigt, strukturerat och har en naturlig känsla för hur du bör prioritera. Men du förstår också att affärsutveckling och försäljning alltid är en lagsport.

Du är inte rädd för utmaningar, och när något uppstår så är det du som på eget bevåg kavlar upp ärmarna och hittar en lösning på problemet. Du håller alltid humöret uppe, även om du kanske plötsligt måste lägga de pågående arbetsuppgifterna åt sidan ett tag, eftersom en kund eller en kollega behöver din hjälp.


Krav och erfarenhet

Du är en lagspelare som älskar att tillsammans med dina kollegor nå mål och skapa något större. Har god samarbetsförmåga med kund, UE och den egna organisationen. Du är strukturerad och har god administrativ förmåga. Duktig på att kommunicera med sin omvärld. Du tycker om att nätverka och har ett brett nätverk.

Du är en affärsdriven person med stor samarbetsförmåga och är duktig kommunikativt. Du har erfarenhet av byggbranschen och byggteknisk förståelse, du kan förklara byggsystem och byggprocesser på ett säljande och informativt sätt. Erfarenhet av konceptbostäder är en merit

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att sälja komplexa produkter och är tekniskt intresserad. Fördel att känna till offentlig verksamhet och dess beslutsvägar. Tidigare erfarenhet av husförsäljning är meriterande.

Du har god kunskap i Office-paketet (Power Point) och erfarenhet av CRM-system samt erfarenhet och intresse av sociala kanaler/medier. Du har relevant utbildning i sälj och marknad med erfarenhet att ställa ut på mässor och andra evenemang.

Du har inga problem att arbeta självständigt och har erfarenhet av projektekonomi och är van att arbeta mot tydliga mål och deadlines. Du är även trygg i att hålla i presentationer för större grupper
 

Vi erbjuder

Kulturen inom JSB präglas av ett starkt engagemang, god stämning, frihet under ansvar, höga möjligheter att påverka och snabba beslutsvägar. Det är något som du även tar med dig i alla externa och interna kontakter. Du kommer att ha frekvent kontakt med såväl privata som offentliga kunder och prospekt där du leder möten med affärsmässig hand. Givetvis för att leverera ett fläckfritt resultat med bibehållen hög kundnöjdhet, men också för att växa mot de långsiktiga målen.

Du har stor frihet och ansvar i din vardag, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar.

JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct” och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet.

Ansökan

JSB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Mattias Ribbing ansvarig rekryteringskonsult via mail: mattias.ribbing@awexia.com alternativt telefon +46 76 106 56 06.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Affärsutvecklare Bostäder
Ort
Kristianstad
Ansök senast
2022-02-15
För frågor om tjänsten
Mattias Ribbing
Awexia Executive Search