Arbetschef Kronoberg-Kalmar

JSB växer och vi fortsätter att utöka vår verksamhet i regionen Kronoberg-Kalmar och söker nu en Arbetschef. Vårt mål är att genom aktiv marknadsbearbetning öka vår tillväxten i regionen och vi söker dig som vill leda och vidareutveckla verksamheten Kronoberg-Kalmar. En roll där vi erbjuder en stor frihet och ansvar, där målet är att genom aktiv marknadsbearbetning fortsätta den lönsamma tillväxten i bolaget.

Vi erbjuder en roll i ett expansivt och stabilt företag, med stora möjligheter att kunna påverka. JSB är ett företag med korta beslutsvägar, spännande arbetsmiljö med många utmaningar som gynnar den personliga utvecklingen. Vi på JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct” och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet.


I rollen som Arbetschef hos oss på JSB
har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla verksamheten mot uppsatta mål vilket innebär ett helhetsansvar. 
I rollen som arbetschef kommer du bl.a. att ha följande arbetsuppgifter och ansvar:

  • Budget- och resultatansvar
  • Ansvara för och driva entreprenadförsäljningen mot uppsatta mål. Att skapa tillväxt på avdelningen genom att aktivt bearbeta och besöka både befintliga och potentiella kunder
  • Coacha och utveckla personalen, samt fördela och följa upp pågående projekt så att ekonomi och tidsplaner följer den lagda planen.

    Arbetschefen i Kronoberg-Kalmar rapporterar till Affärsområdeschef Bygg-Syd.


Dina erfarenheter
Vi tror att du som söker är byggnadsingenjör eller motsvarande, samt har tidigare erfarenheter från motsvarande ledande roll.  Du har tidigare erfarenhet från en affärsdrivande roll där du skapat och utvecklat långsiktiga affärsrelationer och där du också vågat utmana branschen. Vidare söker vi dig som har erfarenhet från att leda byggproduktion och byggprojekt vilket gett dig goda kunskaper i entreprenadjuridik, kalkylering, inköp och produktionsstyrning. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att ett projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet.

 

Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har högt ställda affärsetiska krav och vurmar för en sund byggbransch. Som ledare har du visat att du har förmåga att inspirera, motivera och utveckla dina medarbetare. Du har en ambitiös förmåga att gå från ord till handling och är en naturlig förebild i företaget.

 

Ansökan

JSB samarbetar med Additude i denna rekrytering. Tycker du att rollen låter intressant, kontakta

Carl Johan Petri, 072 701 27 27 carl-johan.petri@additude.se

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Arbetschef
Ort
Kronoberg-Kalmar
Ansök senast
2020-12-31
Kontakt
Carl Johan Petri
För frågor om tjänsten
Jan Johansson
Personal- & Arbetsmiljöchef

Ansökningsformulär

Arbetschef Kronoberg-Kalmar

Unlimited number of files can be uploaded to this field.
30 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx.
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.