Error message

Notice: Undefined index: cookie-agreed in basetheme2_preprocess_html() (line 4 of themes/custom/basetheme2/basetheme2.theme).
basetheme2_preprocess_html(Array, 'html', Array)
call_user_func_array('basetheme2_preprocess_html', Array) (Line: 287)
Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('html', Array) (Line: 422)
Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 201)
Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 162)
Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 564)
Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 163)
Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90)
Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 142)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 163)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 80)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 58)
Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48)
Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 191)
Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128)
Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82)
Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 48)
Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51)
Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 23)
Stack\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 709)
Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)

Arbetschef som utmanar Entreprenadverksamheten i Uppsala

På JSB sätter vi prestige i att bygga för fler. Vi drivs av att utmana oss själva, våra kunder och branschen. Bland annat verkar vi aktivt för digitaliseringen av vårt arbete. Vi ser också byggnation av speciellt samhällsbyggnader och bostäder i ett större perspektiv, där människor och verksamheter är centrala. Känner du igen dig och vill vara med och skapa riktig förändring? Skicka in din ansökan idag.

 

JSB växer och söker nu en Arbetschef som vill vara med och bygga upp entreprenadverksamheten i Uppsala. Är du en erfaren Arbetschef som tycker om att bygga team och etablera verksamheter? Är du driven och en stjärna på att bygga relationer och får saker att hända? Här är en unik möjlighet för dig!

Rollen

Du är stjärnan som ska bygga upp JSBs verksamhet i Uppsala. Som Arbetschef hos oss är du underställd Affärsområdeschef och den som bygger upp teamet, leder arbetet och utvecklar JSB:s affärsverksamhet inom byggentreprenad i Uppsala. För att vara tydliga, det är ett krävande jobb med stort ansvar som kräver ett brett kunnande. Å andra sidan får du ett roligt, stimulerande och utvecklande jobb med god hjälp av många kompetenta kollegor som är bärare av en företagskultur som värdesätter hållbarhet, mångfald, positiva upplevelser samt fokus på våra två viktigaste resurser; våra medarbetare och våra kunder.

Du ingår i Affärsområdets ledningsgrupp för Mälardalen och bidrar i strategiska frågor gällande hela Affärsområde JSB Bygg Mellan. Ditt ansvar är att bygga affärsdrivande relationer och är företagets ombud i entreprenader. Resultat- och kassaflöde, marknadsanalyser och prognoser är ditt ansvar och du ansvarar för att leda, planera och utveckla verksamheten mot fastställda mål.

Du ansvarar även för kvalitet, miljö, arbetsmiljö. Vi erbjuder dig stor frihet under ansvar i ett företag där beslutsvägarna är korta och där kund och medarbetare sätts i centrum.


Dina egenskaper

Du har sannolikt många färdigheter. Med en akademisk bakgrund som byggnadsingenjör, eller motsvarande erfarenhet från liknande roll, samt minst fem års i branscherfarenhet från ledande befattning i en affärsdrivande roll har du god förståelse och förmåga att leda byggproduktion och byggprojekt.

Ingen kan allt. Inte du. Inte vi. Vi förutsätter dock att du är en starkt försäljningsinriktad och affärsdrivande person som skapar och bygger långsiktiga relationer. Ditt trovärdiga sätt att agera gör att både kunder och medarbetare snabbt får förtroende för dig och du är absolut inte rädd för att fatta både bekväma som mer obekväma beslut.

Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är flexibel, strukturerad och stresstålig. Du har ledaregenskaper och en känsla för hur man kommunicerar effektivt och får alla inblandade att förstå. Du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Du har högst ställda affärsetiska krav och vurmar för sund byggbransch.

Vi erbjuder

Här blir du en del av ett stabilt och lönsamt byggföretag som vill utmana dig, oss själva, våra kunder och branschen som helhet. Inställningen har hittills gjort JSB nytänkande, etiska och expansiva. Du kommer att kunna utveckla din tjänst och karriär, bland annat genom kompetenshöjande utbildningar. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar tidigt för sitt arbete. Samtidigt kommer ekonomiska aspekter aldrig att kompromissa din eller dina kollegors säkerhet och trivsel.

Ansökan

JSB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Mattias Ribbing ansvarig rekryteringskonsult via mail: mattias.ribbing@awexia.com alternativt telefon +46 76 106 56 06.

Gör din ansökan via Awexias hemsida HÄR

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din Ansökan

 

Tjänst
Arbetschef
Ort
Uppsala
Ansök senast
2022-09-04
Kontakt
Jan Johansson
Personal- & Arbetsmiljöchef
För frågor om tjänsten
Peter Axelsson
Affärsområdeschef JSB Bygg Mellan

Ansökningsformulär

Arbetschef som utmanar Entreprenadverksamheten i Uppsala

 Maximal filstorlek 30MB per dokument.
Tillåtna filtyper: txt, rtf, pdf, doc, docx
 
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.