Arbetsledare till Byggservice östra Blekinge

JSB har ytterligare behov av duktiga medarbetare och söker Arbetsledare till byggserviceverksamheten i östra Blekinge. Vi söker dig som vill vara med på resan och fortsätta utveckla JSB.


Arbetsledare hos oss

Som Arbetsledare på byggservice hos JSB planerar och leder du byggserviceprojekt. Detta innebär att ansvara för samordning och genomförande avseende kvalitet, ekonomi, inköp och tid. Du arbetar tillsammans med byggservicechef, arbetsledare och yrkesarbetare för att driva projekten framåt. Arbetet innefattar mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer.

Dina erfarenheter

Du som söker har erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som arbetsledare eller platschef. Du har även ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. En yrkesarbetarbakgrund är också meriterande för tjänsten.

Dina egenskaper

Som person är du drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga och delger såväl information som egna tankar och synsätt.
För att trivas i rollen som arbetsledare tror vi att du är noggrann och välorganiserad, ser möjligheter och har ett ekonomiskt sinne. Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Vi tror också att du är kundorienterad och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.


Vi erbjuder

JSB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus. Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka. 
På JSB tror vi att jobbet blir roligare när man får ansvar och förtroende. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar för sitt arbete tidigt. Kompetenshöjande utbildningar är något vi förespråkar.

JSB har högt ställda etiska värderingar som gäller i hela vår verksamhet och våra relationer internt som externt, vår affärsetik såväl som vår roll i samhället i stort.

Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt. 

Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till rekrytering@jsb.se.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Arbetsledare Byggservice
Ort
Karlskrona
Ansök senast
2021-09-30
Kontakt
Jan Johansson
Personal- & Arbetsmiljöchef
För frågor om tjänsten
Patrik Eriksson
Byggservicechef Blekinge

Ansökningsformulär

Arbetsledare till Byggservice östra Blekinge

 Maximal filstorlek 30MB per dokument.
Tillåtna filtyper: txt, rtf, pdf, doc, docx
 
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.