Arbetsledare till entreprenad i Jönköping

JSB startar upp ett nytt affärsområde i Jönköping och vi söker nu arbetsledare till entreprenadverksamheten som vill anta utmaningen att bygga upp JSBs verksamhet inom Jönköpings-regionen tillsammans med oss.

Arbetsledare hos oss

Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. I rollen som arbetsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. Ditt dagliga arbete sker i nära samarbete med platschef och projektledning.

Vi erbjuder

Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct”.

Dina erfarenheter

Du som söker har erfarenhet från byggbranschen och gärna med högskoleutbildning. En yrkesarbetarbakgrund är också meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som arbetsledare där du antingen arbetat som arbetsledare på mindre projekt där du haft stor bredd av arbetsuppgifter alternativt som arbetsledare med delansvar inom stora, komplexa projektorganisationer.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga och delger såväl information som egna tankar och synsätt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ansökan

För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta någon av följande:
Lars Johansson, Arbetschef Jönköping, 0739-10 50 56
Anders Johansson, Regionchef Sydost, 0734-23 39 06
Jan Johansson, Personalchef, 0733-35 76 50

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt. Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till rekrytering@jsb.se.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Arbetsledare
Ort
Jönköping
Ansök senast
2021-03-31
Kontakt
Lars Johansson
Arbetschef Jönköping
För frågor om tjänsten
Anders Johansson
Affärsområdeschef JSB Bygg SYD

Ansökningsformulär

Arbetsledare till entreprenad i Jönköping

Unlimited number of files can be uploaded to this field.
30 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx.
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.