Byggnadträarbetare till Byggservice i Kronoberg

JSB fortsätter växa och vi är i behov av duktiga byggnadsträarbetare för att stärka upp vår byggserviceverksamheten i Kronoberg.

Byggnadsträarbetare hos oss
Som träarbetare hos oss arbetar du med traditionella byggservicearbeten där uppdragen huvudsakligen består av ombyggnationer, fastighetsservice och underhåll, men även mindre nybyggnationer. JSB:s byggserviceverksamhet arbetar i synnerhet mot bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och olika myndigheter.
 

Dina erfarenheter
Du är utbildad träarbetare med yrkesbevis. Du är trygg i din yrkesroll och har några års erfarenhet som byggnadsträarbetare. Har du erfarenhet av arbete inom byggserviceverksamhet är det meriterande. B-körkort är ett krav.


Dina egenskaper
Som person är du är serviceinriktad och engagerad. Du är självgående och tycker om att arbeta självständigt men också i team. För dig är det viktigt med goda relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer. Du är en motiverad, stolt och duktig hantverkare som presterar på en hög nivå.


Vi erbjuder
JSB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus. Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka.
På JSB tror vi att jobbet blir roligare när man får ansvar och förtroende. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar för sitt arbete tidigt. På JSB finns det stora möjligheter att utvecklas i företaget, därav är kompetenshöjande utbildningar något vi förespråkar. 

JSB har högt ställda etiska värderingar som gäller i hela vår verksamhet och våra relationer internt som externt, vår affärsetik såväl som vår roll i samhället i stort.


Ansökan
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt.
Ansökning sker via ansökningsformuläret nedan eller via mejl till rekrytering@jsb.se.

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Byggnadsträarbetare Byggservice
Ort
Växjö
Ansök senast
2021-10-31
Kontakt
Jan Johansson
Personal- & Arbetsmiljöchef
För frågor om tjänsten
Ola Szasz
Byggservicechef Kronoberg

Ansökningsformulär

Byggnadträarbetare till Byggservice i Kronoberg

 Maximal filstorlek 30MB per dokument.
Tillåtna filtyper: txt, rtf, pdf, doc, docx
 
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.