Inköpare som utmanar entreprenadverksamheten JSB Bostad i Kristianstad

På JSB sätter vi prestige i att bygga för fler. Vi drivs av att utmana oss själva, våra kunder och branschen. Bland annat verkar vi aktivt för digitaliseringen av vårt arbete. Vi ser också byggnation av speciellt samhällsbyggnader och bostäder i ett större perspektiv, där människor och verksamheter är centrala. Känner du igen dig och vill vara med och skapa riktig förändring? Skicka in din ansökan idag.

I JSB Bostad bygger vi bostäder och erbjuder ett standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. JSB har utvecklat flera olika bostadskoncept som vi erbjuder i hela Sverige. Bostadskoncepten som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden.

INKÖPARE HOS OSS

Som inköpare på JSB kommer du att arbeta med upphandlingar och avtal, såväl nationella som internationella inköp. Du kommer även vara ett internt stöd i inköpsfrågor och interna utbildningar. Arbetet innebär även att implementera inköpsavtal, göra leverantörsbedömningar och att samarbeta med övriga inköpare i företaget.
Placeringsort är Kristianstad.

VI ERBJUDER

Här blir du en del av ett stabilt och lönsamt byggföretag som vill utmana dig, oss själva, våra kunder och branschen som helhet. Inställningen har hittills gjort JSB nytänkande, etiska och expansiva. Du kommer att kunna utveckla din tjänst och karriär, bland annat genom kompetenshöjande utbildningar. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar tidigt för sitt arbete. Samtidigt kommer ekonomiska aspekter aldrig att kompromissa din eller dina kollegors säkerhet och trivsel.

DINA ERFARENHETER

Det är en merit om du tidigare har arbetat i rollen som inköpare, men detta kan även vara ditt nästa steg i din utveckling, med tidigare erfarenhet av roll som exempelvis platschef, entreprenadingenjör, arbetsledare. Du bör ha god digital erfarenhet och bra på att arbeta med Office-programmen.

För att vara framgångsrik i rollen som inköpare måste du ha kännedom om vår bransch och ha sinne för goda affärer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska.

DINA EGENSKAPER

Du trivs med att samarbeta i grupp men samtidigt har du förmågan att arbeta självständigt med stort engagemang och driv. Arbetet kräver god social kompetens och du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer såväl internt som externt. Du är en god förhandlare och är driven att komma till avslut. Vidare är du analytisk, strukturerad, ekonomisk och noggrann.

ANSÖKAN

Urvalsprocessen sker löpande. Är du Inköparen som vill och kan utmana entreprenadverksamheten för JSB Bostad i Kristianstad? Visa intresse för ett viktigt arbete så fort som möjligt via antingen ansökningsformuläret eller ett mejl till rekrytering@jsb.se.

Tjänst
Inköpare
Ort
Kristianstad / JSB Bostad
Ansök senast
2022-09-04
Kontakt
Jan Johansson
Personal- & Arbetsmiljöchef
För frågor om tjänsten
Johan Persson
Affärsområdeschef JSB Bostad

Ansökningsformulär

Inköpare som utmanar entreprenadverksamheten JSB Bostad i Kristianstad

 Maximal filstorlek 30MB per dokument.
Tillåtna filtyper: txt, rtf, pdf, doc, docx
 
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.