JSB söker HR-specialist

Vi inom HR stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller. Vill du vara med oss på resan och utveckla ett förstklassigt HR? Vi söker nu en engagerad HR-specialist till vårt team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara avtalsansvarig i företaget för vårt kollektivavtal med Byggnads (Byggavtalet) samt hantera lönefrågor för våra yrkesarbetare.

HR-specialist hos JSB
Som HR-specialist ansvarar du för förhandlingar om fasta löner samt förhandlingar och avstämningar av branschspecifika prestationsbaserade lönesystem. Du arbetar med att säkerställa att lönebildningen hanteras enligt JSB:s uppsatta riktlinjer. I ditt arbete är du ansvarig för Byggavtalet, arbete med personalplanering samt rehabfrågor. I tjänsten ingår många arbetsplatsbesök på våra olika projekt vilket innebär en hel del resor.

I rollen ligger att representera JSB såväl internt som externt, ett arbete som i mångt och mycket bygger på kontakt och samråd med andra. Du kommer att medverka vid lokala samverkan i löne- och avtalsfrågor inom arbetsgivarorganisationen Byggföretagen. Du kommer att arbeta inom hela JSB:s verksamhetsområde. Placeringsort kan diskuteras.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har kunskap om Byggavtalet och erfarenhet av byggbranschens lönesystem för yrkesarbetare. Det är en fördel om du arbetat med arbetsrättsliga frågeställningar och har erfarenhet av förhandling med fackliga organisationer samt en förmåga att hitta lösningar för med- och motpart.


Dina egenskaper
Du har god social förmåga och har lätt för att samarbeta och arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är till naturen strukturerad och förespråkar ordning och reda. Som person är du är engagerad, ansvarsfull och driven i ditt arbete.
Tjänsten kräver att du har B-körkort.

 

Vi erbjuder
JSB är ett stabilt och lönsamt företag med familjärt företagsklimat där trivsel och gemenskap står i fokus. Vi erbjuder en framtid i en växande organisation med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, många spännande utmaningar och med möjlighet att påverka i stort och den egna rollen.

På JSB tror vi att jobbet blir roligare när man får ansvar och förtroende. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar för sitt arbete tidigt. Kompetenshöjande utbildningar är något vi förespråkar.

JSB har högt ställda etiska värderingar som gäller i hela vår verksamhet och våra relationer internt som externt, vår affärsetik såväl som vår roll i samhället i stort.
 

Sista ansökningsdag är 30 juni 2021. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt. Ansökning sker via ansökningsformuläret nedan eller via mejl till rekrytering@jsb.se


Välkommen med din ansökan!

Tjänst
HR-specialist
Ort
Blekinge/Skåne/Kronoberg
Ansök senast
2021-06-30
Kontakt
Jan Johansson
Personal- & Arbetsmiljöchef

Ansökningsformulär

JSB söker HR-specialist

 Maximal filstorlek 30MB per dokument.
Tillåtna filtyper: txt, rtf, pdf, doc, docx
 
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.