Kalkylingenjör till Malmö

JSB Construction fortsätter sin resa framåt och vill ha med fler duktiga medarbetare på tåget. Vi på Mero har fått äran att hjälpa JSB Construction att hitta deras nästa kalkylingenjör till verksamheten i Malmö. Ta chansen - detta kan vara utmaningen eller förändringen i karriären du har väntat på!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kalkylingenjör på JSB Construction ansvarar du för kalkyleringen av nuvarande och framtida projekt inom offentlig och privat sektor. Du driver självständigt kalkylarbetet från förfrågningsunderlag till färdigt anbud och du är även ett stöd till arbetsplatserna, framförallt i uppstartsskedet. Du ingår i ett nätverk av kalkylatorer inom JSB Construction som regelbundet träffas för att dela med sig av idéer och erfarenheter. Mer information om tjänsten ges vid en eventuell intervju. 

Din profil

Vi söker dig som har teknisk utbildning alternativt motsvarande arbetserfarenhet inom bygg. Det är högst meriterande med erfarenhet av kalkylarbete inom bygg med goda kunskaper om byggmaterial och metoder. Har du erfarenhet av någon typ av kalkylprogram, gärna av Bidcon, är det en fördel. 

Du ser möjligheter och kan arbeta självständigt, men samtidigt med en god samarbetsförmåga. Du ser dig själv som en välorganiserad person som gillar noggrannhet och föredrar struktur i ditt dagliga arbete. Du har en positiv attityd och eftersom du arbetar med kalkyl och anbud ser vi såklart att du har ett ekonomiskt sinne. 

Om företaget

JSB är företaget som vågar tänka nytt och vill förändra bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Företaget vill bidra till ett bra samhälle genom fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. Här du får du som anställd friheten att själv ansvara för din utveckling och möjlighet att påverka din roll i ett expansivt bolag. Idag är JSB cirka 350 anställda och är representerade runt om i Sverige.

Ta chansen, bli en del av ett fortsatt växande företag som tror på teamet - samarbete och gemensam inlärning skapar det bästa resultatet!

Ansökan

För denna rekrytering har vi valt att ta hjälp av Mero Rekrytering AB.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare:

Daniel Andersson (072-161 72 73 alt. daniel@mero.se) t.om v.30

Filippa Cederlund (070-938 33 32 alt. filippa@mero.se) fr.om v.31

Klicka här om du vill ansöka direkt via Meros hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Kalkylingenjör
Ort
Malmö
Ansök senast
2020-12-31
Kontakt
Daniel Andersson
Rekryterare
För frågor om tjänsten
Filippa Cederlund
Rekryterare