Kalkylingenjör till verksamheten i Jönköping

JSB startar upp ett nytt affärsområde i Jönköping och vi söker nu kalkylingenjör som vill anta utmaningen att bygga upp JSBs verksamhet inom Jönköpings-regionen tillsammans med oss.

Kalkylingenjör hos oss

Som kalkylingenjör kommer du att få ansvara för kalkyler på projekt. Du driver självständigt kalkylarbetet från förfrågningsunderlag till färdigt anbud och du är även ett stöd till arbetsplatserna, framför allt i uppstartsskedet. Du kommer att ingå i ett nätverk av kalkylatorer som träffas regelbundet för att dela med sig av idéer och erfarenheter. Placeringsort blir vårt kontor i Jönköping.

Vi erbjuder

Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct”.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller annan erfarenhet inom bygg, goda kunskaper om byggmaterial och byggmetoder, gärna med erfarenhet av kalkylering.

Dina egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och välorganiserad, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Som person är du positiv samt har ett ekonomiskt sinne.

Ansökan

För denna rekrytering har vi valt att ta hjälp av Mero Rekrytering AB.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare:

Daniel Andersson (072-161 72 73 alt. daniel@mero.se) t.om v.30

Filippa Cederlund (070-938 33 32 alt. filippa@mero.se) fr.om v.31

Klicka här om du vill ansöka direkt via Meros hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Kalkylingenjör
Ort
Jönköping
Ansök senast
2020-12-31
Kontakt
Daniel Andersson
Rekryterare
För frågor om tjänsten
Filippa Cederlund
Rekryterare