Platschef till entreprenad i Blekinge

JSB växer och söker platschef till entreprenadverksamheten i Blekinge.

Platschef hos oss

Som platschef på JSB leder och ansvarar du för byggprojekts genomförande tillsammans med projektledare. Detta innebär att ansvara för samordning samt projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du arbetar tillsammans med projektledning, arbetsledare och yrkesarbetare för att driva projektet framåt. Arbetet innefattar mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer.

Vi erbjuder

Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct”.

Dina erfarenheter

Du som söker har erfarenhet från byggbranschen och vi tror att du har en högskoleutbildning inom bygg alternativt utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga och delger såväl information som egna tankar och synsätt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt. Ansökning sker via ansökningsformuläret nedan eller via mejl till rekrytering@jsb.se.
 
Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Platschef
Ort
Karlshamn, Blekinge
Ansök senast
2021-03-31
Kontakt
Jan Johansson
Personal- & Arbetsmiljöchef
För frågor om tjänsten
Andreas Karlsson
Arbetschef Blekinge

Ansökningsformulär

Platschef till entreprenad i Blekinge

Unlimited number of files can be uploaded to this field.
30 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx.
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.