Platschef till nya projekt i Malmö

JSB har ytterligare behov av duktiga medarbetare och söker platschef till spännande och utmanande projekt inom entreprenadverksamheten i Malmö. Vi söker dig som vill vara med på resan och fortsätta utveckla JSB.

Platschef hos oss

Som platschef på JSB leder och ansvarar du för byggprojekts genomförande tillsammans med projektledare. Detta innebär att ansvara för samordning samt projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du arbetar tillsammans med projektledning, arbetsledare och yrkesarbetare för att driva projektet framåt. Arbetet innefattar mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer.

Vi erbjuder

Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct”.

Dina erfarenheter

Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

Dina egenskaper

Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ansökan

För denna rekrytering har vi valt att ta hjälp av Mero Rekrytering AB.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare:

Daniel Andersson (072-161 72 73 alt. daniel@mero.se) t.om v.30

Filippa Cederlund (070-938 33 32 alt. filippa@mero.se) fr.om v.31

Klicka här om du vill ansöka direkt via Meros hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Platschef
Ort
Malmö
Ansök senast
2020-12-31
Kontakt
Daniel Andersson
Rekryterare
För frågor om tjänsten
Filippa Cederlund
Rekryterare