Projektledare inom entreprenad i Växjö

JSB Construction fortsätter sin resa framåt och vill ha med fler duktiga medarbetare på tåget. Vi på Mero har fått äran att hjälpa JSB Construction att hitta deras nästa Projektledare inom entreprenad till verksamheten i Växjö.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare hos JSB är ditt ansvar att planera och genomföra byggprojekt i varierande storlek. Du leder och driver dina projekt tillsammans med platschef, entreprenadingenjör och arbetsledare. Du har kontinuerlig kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer under pågående projekt.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- Ansvar för resultat, kvalitet och miljö i dina projekt
- Ansvar för prognoser
- Medverkan i framtagande av anbuds-, avvikelse- och efterkalkyler
- Fastställa kvalitetsmässiga och ekonomiska mål för projekt i samråd med din entreprenadchef
- Ansvara för inköp i dina egna projekt
- Ta fram och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner
- Framtagande av produktionskalkyl
Du är med under hela processen och genomförandet av ett projekt, från planering till överlämning. Du är både inne på kontoret och ute på plats under projektens genomförande.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av en motsvarande roll inom byggbranschen alternativt känner att du är redo att ta nästa steg och kliva in i rollen som projektledare. Du har erfarenhet och förmåga att driva flera projekt samtidigt och har inga problem med att ta dig an ledarrollen.
Du har både tekniskt och ekonomiskt synsätt som du enkelt att implementera i dina projekt för att få högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du har lätt för att skapa och upprätthålla både interna och externa relationer.

Om företaget

JSB Construction är företaget som vågar tänka nytt och vill förändra bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Företaget vill bidra till ett bra samhälle genom fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser. Här du får du som anställd friheten att själv ansvara för din utveckling och möjlighet att påverka din roll i ett expansivt bolag. Idag är JSB cirka 350 anställda och är representerade runt om i Sverige. I Växjö är det idag 55 anställda, både yrkesarbete och tjänstemän.
Ta chansen, bli en del av ett fortsatt växande företag som tror på teamet - samarbete och gemensam inlärning skapar det bästa resultatet!

Villkor 

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%

Ansökan

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos JSB.
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Projektledare
Ort
Växjö
Ansök senast
2020-12-31
Kontakt
Daniel Andersson
Rekryterare
För frågor om tjänsten
Jan Johansson
Personal- & Arbetsmiljöchef