Projektledare till entreprenad i Jönköping

JSB startar upp ett nytt affärsområde i Jönköping och vi söker nu en projektledare till entreprenadverksamheten som vill anta utmaningen att bygga upp JSBs verksamhet inom Jönköpings-regionen tillsammans med oss.

Projektledare hos oss

Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för produktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande.

Vi erbjuder

Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag.

JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct”.

Dina erfarenheter

Vi tror att du som söker har erfarenhet inom branschen av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

Dina egenskaper

Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ansökan

För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta någon av följande:

Lars Johansson, Arbetschef Jönköping, 0739-10 50 56

Anders Johansson, Regionchef Sydost, 0734-23 39 06

Jan Johansson, Personalchef, 0733-35 76 50

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt. Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till rekrytering@jsb.se.

Välkommen med din ansökan!

Tjänst
Projektledare
Ort
Jönköping
Ansök senast
2020-12-31
Kontakt
Lars Johansson
Arbetschef
För frågor om tjänsten
Anders Johansson
Regionchef Sydöst

Ansökningsformulär

Projektledare till entreprenad i Jönköping

Unlimited number of files can be uploaded to this field.
30 MB limit.
Allowed types: txt, rtf, pdf, doc, docx.
Jag har tagit del av hur JSB hanterar uppgifterna som hämtas in via formuläret och jag godkänner behandlingen.