JSB söker Arbetschef till Jönköping

JSB startar upp ett nytt affärsområde i Jönköping där vi söker dig som vill anta utmaningen att bygga upp JSBs verksamhet inom Jönköpings-regionen. Målet är att genom aktiv marknadsbearbetning fortsätta den lönsamma tillväxten i bolaget.

Om JSB

JSB Construction AB är ett privatägt byggföretag i ständig utveckling som arbetar i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne, Mälardalen och snart i Jönköpingsområdet. Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice. Omsättningen beräknas uppgå till ca 2,2 miljarder kronor 2019 och vi har idag ca 350 anställda. JSB består av fyra affärsområden; Entreprenad, Byggservice, JSB bostadsutveckling samt JSB Botad varav sistnämnda är rikstäckande. Därutöver driver vi nystartade Minjar som är vår projekteringsgrupp med egna konstruktörer och arkitekter.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi ska starta upp vår framgångsrika verksamhet även i Jönköping och söker nu efter en erfaren Arbetschef. Som arbetschef hos oss rapporterar du direkt till Regionchef och har resultat- och personalansvar för ditt affärsområde. Du kommer i denna befattning ingå och aktivt delta i regionledningsgruppen för Sydost. Befattningen är representerad i regionledningsgruppen.

 

Som Arbetschef har du övergripande ansvar för att driva och utveckla projekt från start till överlämnande. Du har också ansvar för det övergripande arbetet med miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Arbetschefen har en nyckelroll i arbetet att bygga upp JSBs verksamhet i Jönköpingsområdet och bidra till den fortsatt lönsamma tillväxten i bolaget. Arbetsinnehållet är varierat och spänner över både strategiska- och operativa arbetsuppgifter.

Din verktygslåda

Du har sannolikt många färdigheter. Vi söker dig som är affärsdriven, har goda ledaregenskaper och ledarerfarenhet. Du är trygg i din roll att driva och leda byggproduktion och byggprojekt. Ditt ledarskap inspirerar och motiverar din omgivning genom engagemang, driv och skapande av teamkänsla.

Du har ingenjörsexamen och lång erfarenhet av branschen. I rollen behöver du ha stora kunskaper i entreprenadjuridik, ekonomi, inköp och produktionsstyrning. Som person agerar du affärsmässigt och drivs av resultat och utveckling.

 

Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, noggrann med affärsetik, ansvarstagande, prestigelöshet och integritet. Dessutom kräver den här rollen ett stort driv samt en stark analytisk och organisatorisk förmåga.

Livet på utsidan

Kulturen inom JSB präglas av ett starkt engagemang, god stämning, frihet under ansvar, bra möjligheter att påverka och snabba beslutsvägar. Det är något som du även tar med dig i kundrelationer där du givetvis fokuserar på att bibehålla hög kundnöjdhet.

 

Ingen kan allt. Inte du. Inte vi. Vi förutsätter dock att du är en strukturerad och en affärsdrivande person som skapar och bygger långsiktiga relationer. Ditt trovärdiga sätt att agera gör att både kunder och medarbetare snabbt får förtroende för dig.

Börja ditt framtidsbygge nu

Vill du vara med och påverka JSB-koncernens framtid och resa? Lockas du av att arbeta i ett växande byggbolag med en tydlig expansionsplan och stort fokus på kundnöjdhet? Då hoppas vi att få mottaga din ansökan inom kort.

 

Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till rekrytering@jsb.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta någon av följande

Anders Johansson, Regionchef Sydost, 0734-233906, anders.johansson@jsb.se

Pether Fredholm, VD, 0708-31 02 55 pether.fredholm@jsb.se

Jan Johansson, Personalchef, 0733-35 76 50 jan.johansson@jsb.se

Hos JSB finns det många karriärmöjligheter – vill du läsa mer om vilken kompetens vi söker just nu, klicka på länken nedan.
Visa alla lediga jobb

Jobbansökan

Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: gif txt rtf pdf doc docx odt ppt zip.
Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Lägg till fler filer
Filer måste vara mindre än 30 MB.
Accepterade filtyper: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx zip.
Gällande GDPR, personuppgiftslagen se: https://jsb.se/gdpr