Nytt kontor för JSB Kronoberg!
Med cirka 1400 kvm och en stor tomt med mycket möjligheter känns Illervägen helt rätt, tycker projektledare Mats Andersson.
Den stora vinsten i flytten är verkligen det arbetsmiljömässiga, framför allt ytorna och hur vi kan hantera det material som kommer
Mats Andersson, projektledare JSB Kronoberg
Från Sjöudde till Iller

Hösten 2018 togs beslutet att kontoret för vår Kronobergsverksamhet skulle flyttas. Nu hittar ni oss på Illervägen 3 i Växjö! Projektledare Mats Andersson berättar mer.

 

"Vi var alldeles för trångbodda på Sjöuddevägen. Vi hade inte plats, varken för nyanställda eller befintliga tjänstemän. Rent arbetsmiljömässigt var det inte bra för våra anställda på Byggservice heller. Framför allt var det en väldigt trång gård att åka ut och in på. Här har vi jättebra plats för att kunna åka ut och vända på ett säkert sätt. Den stora vinsten i flytten är verkligen det arbetsmiljömässiga, framför allt ytorna och hur vi kan hantera det material som kommer. En annan stor vinst är att vi kan expandera för nyanställning och vi kan ta hand om kunder samt kollegor som är på besök!”

 

Kök, omklädningsrum och några kontor står klara. Vissa av kontoren är tomma, eller inte helt färdigställda. ”Nu väntar vi bara in lite möbler och annat. Hela kontoret är nog helt klart om en månad ungefär!" säger Mats.