Välkommen Richard - Ny entreprenadchef i Malmö!
En ny berest och trevlig kollega på JSB. Här får ni veta lite mer!
Hela teamet består av väldigt mycket kunnande kombinerat med stor entusiasm och en positiv anda
Beddingestrand, Saudi Arabien, Kina, Ungern

Richard är från Beddingestrand, nära vackra Smygehuk, där han bor med sin fru. Med en bakgrund som byggnadsingenjör har han byggt och bott runt på många platser, bland annat Saudi Arabien, Kina och Ungern. 
"Rollerna har främst varit projektchef eller byggansvarig, både i projekt och i företag", fortsätter han. Richard berättar även att han har arbetat nio år inom IKEA-koncernen, men även på Stora Enso och Skanska.

Intresset i att utveckla

... är något av de saker som lockade med tjänsten på JSB. 

"Jag tycker det är ett väldigt intressant företag. Det är alltid roligt att vara där det finns mycket entreprenöranda! Att man börjar förhållandevis liten och växer och vill framåt", säger Richard. Han känner även av en stor ödmjukhet inom företaget, och att JSBs värdeord kändes mitt i prick.

 

Trots att endast en månad har gått är Richard redan i full gång och rattar alla olika typer av projekt. Hans arbetsuppgifter innefattar bland annat att utveckla organisationen, kund- och leverantörskontakt, framtagande av resursbudget, marknadsanalyser och prognoser i området samt ta ansvar för och samordna med sitt team.  "Hela teamet består av väldigt mycket kunnande kombinerat med stor entusiasm och en positiv anda" avslutar han. Vi önskar honom lycka till, och välkommen till JSB!