Vårat första Care & Comfort är klart!
I november 2017 påbörjades byggandet av vårat typhus Care & Comfort i Gävle, ett hållbart och vackert typhus!
Första Care & Comfort!

November 2017 påbörjades bygget och november 2018 färdigställdes det - våra allra första lägenhetshus Care & Comfort, för hyresgäster som är 65+.

Husen är två stycken trevåningshus med gemensamhetslokal i ena huset. Platschef Mats Nilsson har gjort ett gediget jobb med sina kollegor och beställaren har lagt extra mycket krut på yttermiljö för att attrahera hyresgästerna. Nu är alla hyresgäster inflyttade och vi önskar alla så gott i sina nya hem!

 

Projektet kallas för Pukslagarvägen och byggherren är Gävles kommunala bostadsföretag, vid namn AB Gävlegårdarna. Gävlegårdarna skriver på sin hemsida:

"Själva bostäderna finns i två stycken trevåningshus med sammanlagt 35 lägenheter fördelat på 1, 2 och 3 rum och kök. Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare, säkerhetsdörr och balkong. I ett av husen finns en gemensamhetslokal för den som vill umgås med sina grannar och trivselvärdar anställda för att hjälpa till med att samordna aktiviteter. Det kan vara allt från filmkväll och vinprovning till yoga och körsång – hyresgästerna bestämmer!