Albulena leder oss vidare!
Ännu ett tillskott på JSBs kontor i Malmö är Albulena, som arbetar som projektledare!

Sedan snart en månad tillbaka arbetar Albulena Dakaj på JSB. I sin roll som projektledare kommer hon ansvara för projekt i Skåne!

 

Albulena har bott största delen av sitt liv i Halmstad och bor sedan fem år tillbaka i Malmö, men Skåne är känd mark sen innan. Albulena flyttade till Lund då hon påbörjade sina studier till civilingenjör vid Lunds Tekniska Högskola. 

"Trots flera års boende i Skåne pratar jag fortfarande skånska med halländsk brytning", säger Albulena och skrattar. Efter studierna vid LTH fick hon en trainee-tjänst där hon avancerade inom organisationen. Innan hon gick vidare till JSB var hon platschef i ett annat entreprenadföretag.

Hon är sedan tidigare aktiv fotbollsspelare, så fotboll ligger varmt om hjärtat. Dock utan klubbadress numera, så du kan istället se henne heja på läktaren eller bevaka någon tv-sändning. "Min familj och mina vänner betyder mycket för mig men jag kan även uppskatta lugn och ro med läsning och matlagning hemma", berättar Albulena. 

Men varför JSB?

Albulena ser fram emot utmaningarna som ett nytt arbete ger.

"JSB är ett spännande företag som har tydliga ambitioner och en välkomnande atmosfär där framåt är enda riktningen, det tilltalar mig verkligen", förklarar hon.  "Och välkommen till JSB har jag fått höra många gånger sedan jag började, så jag känner mig verkligen välkommen. Det kommer jag också säga till mina framtida arbetskamrater som börjar på JSB!".

 

Lite extra varmt välkommen säger Petra Waltersson, hållbarhetschef på JSB. "Vi behöver fler kvinnor i branschen, på alla positioner! Självklart anställer JSB på kompetens men är det en kvinna så är det extra kul!" säger Petra och ler.