Digitalt fokus framåt - JSB och Cramo AB tecknar nytt avtal
Det treåriga avtalet avser samtliga produktområden och tjänster i Cramos sortiment och syftar till gemensamt effektivisera alla faser i byggprojekten samt driva på den digitala utvecklingen i branschen.
Med fokus på digitala lösningar

JSB har tecknat ett nytt treårigt koncernavtal med uthyrningsföretaget Cramo AB. Avtalet avser samtliga produktområden och tjänster i Cramos sortiment och syftar till gemensamt effektivisera alla faser i byggprojekten samt driva på den digitala utvecklingen i branschen.

– För JSB är det viktigt med rätt samarbetspartners, Cramo har visat sig villiga att samarbeta för en ökad hållbarhet och bättre kostnadseffektivitet. Genom avtalet kan vi arbeta långsiktigt och tillsammans driva på branschens digitalisering, säger Pether Fredholm, VD på JSB.

Effektiv och komplett hyreslösning

Genom avtalet åtar sig Cramo att tillgodose JSB med en komplett hyreslösning i form av utrustning, tjänster och digitala lösningar till en i förväg avtalad prismodell där JSB kan påverka prisbilden genom längden på hyrestiderna. JSB och Cramo har ett mångårigt samarbete. Även vid denna upphandling drog Cramo det längsta strået. - Jag ser framemot ytterligare 3 år med Cramo, där vi ska lägga fokus på digitala lösningar i produktionen, säger Petra Waltersson, Hållbarhetschef på JSB.

Vi ska lägga fokus på digitala lösningar i produktionen.
Petra Waltersson, Hållbarhetschef
Gemensamma utvecklingsprojekt

JSB och Cramo kommer också sitta i gemensamma utvecklingsprojekt för att tillsammans koncentrera sig på att leda utvecklingen av digitala arbetssätt och lösningar med fokus på kundnyttan.

–  Avtalet mellan Cramo och JSB är en viktig grund i vår gemensamma utveckling. Fokus under avtalsprocessen har varit ökad hållbarhet, förbättrad samverkan och allra främst kostnadseffektivitet. Vi kommer driva gemensamma utvecklingsprojekt för att nå dessa mål framåt. Förbättrad samverkan ger färre överraskningar och en minskad totalkostnad säger, Jonas Ohlson Regionchef på Cramo AB.