JSB Byggservice på plats i Helsingborg!
Efter att ha erbjudit byggservice i och kring Malmö och Kristianstad i flera år, har JSB nu etablerat byggservicekontor även i Helsingborg. Härifrån vänder vi oss till hela nordvästra Skåne.
JSB erbjuder byggservice i hela Skåne

JSB Byggservice i Helsingborg arbetar framför allt med försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar samt privata och kommunala fastighetsbolag. På sikt är målsättningen att även JSB Entreprenad ska starta upp i Helsingborg.

Framgångsreceptet har vi med oss

Med våra erfarenheter från byggservice i övriga Skåne är trovärdigheten en av våra stora styrkor. Framgångsreceptet med trevliga och kunniga medarbetare – som tar hand om kunderna och känner ansvar inför arbetsuppgifterna har vi naturligtvis tagit med oss till Helsingborg. Vårt stora kontaktnät med duktiga underleverantörer är också en tillgång. Förutom hantverkarhjälp med allt från snabb service till renoveringar, ombyggnader och nybyggnationer, erbjuder vi även tjänster som projektering och arbetsledning.

Vi växer med nöjda kunder

JSB befinner sig i en expansiv fas sedan flera år. För att växa så snabbt och uthålligt som vi har gjort krävs nöjda kunder med förtroende för oss och det vi gör. Vi vill expandera i många år till och det ska vi göra genom att fortsätta ge riktigt bra service till våra kunder.

Kom och träffa oss

Vi som jobbar på Helsingborgskontoret är filialchef Joakim Nordström och arbetsledare André Lilja. Både Joakim och André har varit verksamma i Helsingborg sedan flertalet år tillbaka. Kontoret ligger bra till i norra Helsingborg, på Väla, väster om motorvägen. Lätt att nå från såväl E6 och E4 som från väg 111 och Helsingborgs centrum. Ring oss gärna och boka in ett möte, så ska vi berätta mer om vilka JSB är och vad vi kan hjälpa till med inom byggservice!