JSB Julcup - vi stödjer fotboll för alla

I helgen hölls en hjärtevärmande Julcup i fotboll för funktionsnedsatta arrangerad av Mjällby AIF, där JSB Construction AB stod som stolt värd. Evenemanget är en del av Mjällby AIF:s samhällsinitiativ "Utanför Rektangeln," och syftar till att främja fotboll för funktionsnedsatta och betona alla individers lika värde i samhället.

Tre lag från Skåne, Blekinge och Småland deltog i cupen, och hela Bokelundsskolans idrottshall i Sölvesborg bubblade av energi och hejarop när lagen under dagen bjöd på en imponerande show av kämpaglöd och spelarglädje i sex spännande matcher.

JSB visade sitt stöd som sponsor och var på plats för att bjuda besökare och spelare på glögg och pepparkakor. Det blev en uppskattad gest som bidrog till både gemenskap, härliga diskussioner och julstämning under evenemanget.

"Vi är glada att stödja Mjällby AIF:s samhällsinitiativ och att vi getts möjlighet att stå som värd för den här fantastiska julcupen. JSB värnar om inkludering och lika möjligheter för alla, därför känns det extra roligt att bidra till en positiv samhällspåverkan genom idrott och gemenskap," säger Sandra Löv, Marknadskommunikatör på JSB.

Mjällby AIF:s fantastiska målvakt, Noel Törnqvist, närvarade och delade ut medaljer till de deltagande lagen, en gest som var väldigt uppskattad av alla. Efter avslutade matcher firade spelarna sina insatser med dans och segertåg med Noel i sann allsvensk anda.

Foto: Mjällby AIF / JSB

Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.