Bromölla kommun och JSB Construction AB sluter ramavtal för kommunens löpande arbete för byggtjänster inom trä, betong och mureri. Avtalet löper på 2 år med option om ytterligare ett + ett år, med start i slutet av September.

JSB knyter ramavtal med Bromölla Kommun

Kristianstad 21 september 2020: Bromölla kommun och JSB Construction AB sluter ramavtal för kommunens löpande arbete för byggtjänster inom trä, betong och mureri. Avtalet löper på 2 år med option om ytterligare ett + ett år, med start i slutet av September. 


JSB har för ca 10 år sedan haft ramavtal med Bromölla kommun och är nu glada för att vi återigen fått förtroende som ramavtalsleverantör. Avtalet kommer att gälla Bromölla Kommun, Bromölla Hem, Bromölla Vatten, Bromölla Energi och Bromölla Fritidscenter.
- Vi på JSB ser fram emot att återigen få serva Bromölla Kommun och alla dess bolag med byggtjänster de kommande åren, säger Christoffer Pålsson Byggservicechef Nordöstra Skåne JSB Construction AB. JSB och Bromölla kommun har genom åren haft goda samarbeten genom Kristianstads Entreprenadavdelning vid nybyggnationer av förskolor och bostäder.

För mer information, kontakta:

Christoffer Pålsson, Byggservicechef Kristianstad
T: 0709-45 75 24
E: christoffer.pålsson@jsb.se


Bilder:
 
https://drive.google.com/drive/folders/16tcHGTfbjk-N22aY1sPeCfDKbiu9DHQb?usp=sharing

avtal
bygg
bromölla
byggservice
Kontakt
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.