JSB Construction AB korades till ”Årets Karriärföretag 2022” när Karriärföretagen offentliggjorde årets vinnare under galan ”Stora Karriärsdagen” den 5 oktober på Norra Latin i Stockholm.

JSB korad till Årets Karriärföretag 2022

JSB Construction AB korades till ”Årets Karriärföretag 2022” när Karriärföretagen offentliggjorde årets vinnare i kategorin Högskoleingenjörer, under galan ”Stora Karriärsdagen” den 5 oktober på Norra Latin i Stockholm.

Av de 100 företag som kvalificerat sig till listan för Årets Karriärföretag 2022 utsågs vinnare inom fem kategorier. JSB vann det ärofyllda priset som ”Årets Karriärföretag” i kategorien för Högskoleingenjörer. Juryn motivering ljöd:

”JSB har arbetat med attraktionsfrågorna med ett långsiktigt fokus. Detta har också skapat en intern medvetenhet inom frågorna. Ett karriärföretag som levt upp särskilt till utmärkelsen genom sin kommunikation och sitt agerande. En förebild.”

På plats för att ta emot priset var JSB:s vd Fredrik Leo:

”Att var en attraktiv arbetsgivare står högt på vår agenda. Vi på JSB är väldigt glada och stolta över att blivit tilldelade den fina utmärkelsen och ser det som ett kvitto på att våra medarbetare trivs och ges rätt förutsättningar för att växa och utvecklas med företaget. Samtidigt ger det oss som företag energi att fortsätta det viktiga arbetet att vara en dynamisk arbetsplats präglad av framåtanda och omtanke.”

Varje år listar Karriärföretagen de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga arbetstagare. I slutet av året utses ”Årets Karriärföretag” inom fem olika kategorier till de företag som utmärkt sig särskilt under året. I kategorin för ”Årets Karriärföretag för Högskoleingenjörer” tävlade JSB mot bland annat SKF, Caverion, BDX och Vattenfall.

Stora möjligheter till utveckling
På JSB ska det löna sig att vilja utvecklas. Är man redo att ta nästa kliv i karriären hos oss så ser vi till att man får rätt verktyg för att nå hela vägen fram. Vi vill ge våra medarbetare utrymme att växa och ger stöttning när det behövs.

Karriärsföretag
utmärkelser
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.