JSB ökar tempot i Växjö och satsar för framtiden

JSB Construction AB satsar i Växjö och väljer att gå kraftigt på offensiven i regionen Kronoberg och Kalmar och skalar nu upp på entreprenad och projekt i egen regi. Grunden till satsningen är att JSB vill ha fler kunder och mer projekt i regionen. Organisationen ska utökas med bland annat en Arbetschef med ansvar över Kronoberg och Kalmar, samt flera Projektledare och Platschefer.


JSB Construction AB är väl etablerade i Kronoberg inom entreprenad och byggservice med många goda kundrelationer. Nu väljer JSB att öka tempot och göra en kraftigt offensiv satsning som sträcker sig över Kronoberg och Kalmar. I regionen byggs det mycket bostäder och samhällsfastigheter, vilket är byggnader som passar bra in i JSB:s portfölj. Siktet är inställt på att väsentligt öka antalet kunder och projekt i regionen.
-Kronoberg och Kalmar är en intressant och växande marknad och vi betraktar den som vår hemmamarknad och där vill vi ta mer plats, säger Pether Fredholm VD på JSB.

Anders Johansson, Affärsområdeschef för JSB Bygg Syd ser fram emot satsningen och berättar att JSB siktar högt.
- Målet är att ha en löpande årlig orderingång på mer än en halv miljard kronor från årsskiftet 2021/2022 i regionen Kronoberg och Kalmar.

Nyligen tillsattes en ny Byggservicechef i regionen och rekrytering av en Arbetschef inom entreprenad med ansvar över Kronoberg och Kalmar är påbörjat. Arbetschefen bör ha god kännedom om den lokala marknaden och etablerade affärskontakter på den privata marknaden. Rekrytering av fler tjänstemannaroller inom projektledning, platsledning och arbetsledning kommer ske löpande, i takt med orderingången.

JSB Construction AB har sedan 2005 kontor i Växjö. Huvudkontoret ligger i Karlshamn, Blekinge. Verksamheten i Växjö innefattar entreprenad och byggservice för Kronoberg och Kalmar. JSB står bakom byggprojekt som Huset Charlie i Videum Science Park, Mohedaskolan i Alvesta och 72 hyresrätter i Kvarteret Galaxen i området Östra Lugnet, Växjö.

kalmar
kronoberg
byggservice
utveckling
växjö
entreprenad
Kontakt
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.