JSB Construction AB tar över personalstyrkan, om 13 medarbetare, från lokala byggföretaget Profilbygg i Hudiksvall AB. Övertagandet sker i samband med att Profilbygg avvecklar företaget. De 13 medarbetarna blir anställda på JSB från och med den 1 nov

JSB övertar personalstyrka från Profilbygg

JSB Construction AB tar över personalstyrkan, om 13 medarbetare, från lokala byggföretaget Profilbygg i Hudiksvall AB. Övertagandet sker i samband med att Profilbygg avvecklar företaget. De 13 medarbetarna blir anställda på JSB från och med den 1 november 2022.

Det står nu klart att JSB Construction AB övertar Profilbygg i Hudiksvall AB:s personal, varav 11 yrkesarbetare och två tjänstemän. I samband med övertagandet flyttar JSB in i Profilbyggs tidigare lokaler i Hudiksvall.

Profilbygg är ett välrenommerat byggföretag, som sedan 2008 varit verksamma i Hudiksvall med omnejd. JSB kommer att fortsätta bedriva verksamheten med samma inriktning som tidigare och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med tidigare ägaren Jan Söderberg, som blir ny Byggservicechef på JSB.

- Det känns väldigt roligt och spännande att nu vara en del av JSB:s resa. Det känns både tryggt och bra att kunna erbjuda Profilbyggs kunder större kapacitet och ett bredare utbud av erbjudande, men framförallt den tryggheten som kommer med ett större företag som JSB, säger Jan Söderberg.

- Det här är ett uppskattat företag med kompetenta medarbetare som håller yrkesstolthet och personligt engagemang högt. Något som vi sett prov på i samarbeten i våra projekt på Kattvikskajen. Jag ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med alla nya medarbetare i Hudiksval
l, säger Fredrik Leo VD på JSB

JSB har under de senaste åren vunnit flera stora avtal i bland annat Hudiksvall och den nya personalstyrkan är ett uppskattat tillskott för JSB.
Trots det menar Fredrik Leo att det kommer att krävas ytterligare resurser i medarbetare för att kunna möta marknaden:

- Utvecklingen i Hudiksvall en viktig del av vår tillväxtresa. I december 2021 öppnade vi permanent platskontor här och när vi nu lyckats få en stabil bas kan vi växla upp tempot i regionen med såväl entreprenad som byggserviceverksamhet. Det innebär i sin tur att vi behöver rekrytera ännu fler medarbetare.


JSB i Hudiksvall
JSB har sedan 2012 varit verksam i kommunen och haft flera goda och givande samarbeten med bland annat kommunala bostadsbolaget Glada Hudikhem – något som resulterat i närmare 150 nya bostäder till Hudiksvalls kommun. Nyligen blev 59 hyresbostäder klara för inflyttning i nya stadsdelen Kattvikskajen.

byggbranschen
hudiksvall
entreprenader
byggservice
rekrytering
utveckling
Kontakt
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.