Varje år listar Karriärföretagen de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige för unga talanger att göra karriär på. JSB är utsedd till en av årets karriärföretag för 2022.

JSB utsedd till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Varje år listar Karriärföretagen de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige för unga talanger att göra karriär på. JSB är utsedd till en av årets karriärföretag för 2022.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga arbetstagare. 100 svenska företag har lyckats profilera sig som Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, där JSB finns med i listan.

- Att var en attraktiv arbetsgivare står högt på vår agenda. Vi på JSB är väldigt glada och stolta över att blivit tilldelade den fina utmärkelsen och ser det som ett kvitto på att våra medarbetare trivs och ges rätt förutsättningar för att växa och utvecklas med företaget, säger Fredrik Leo VD på JSB.

Omkring 1 000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner är med i urvalet inför Karriärföretagen 2022. De arbetsgivare som erhåller högst poäng i granskningen går vidare i urvalsprocessen och vinnarna utses av en jury. Juryns motivering för JSB:

”JSB är ett företag i sin framkant när det kommer till byggbranschen. Här finns en hel värderingsbok man kan ta del av, både som beskriver JSB som arbetsplats och vad som kännetecknar dem. JSB erbjuder även utbildningar och kurser för att utveckla sina kompetenser. Här får du en rättvis arbetsplats med en öppen och jämställd kommunikation.”


Stora möjligheter till utveckling
På JSB ska det löna sig att vilja utvecklas. Är man redo att ta nästa kliv i karriären hos oss så ser vi till att man får rätt verktyg för att nå hela vägen fram. Vi vill ge våra medarbetare utrymme att växa och ger stöttning när det behövs.

Genom JSB-skolan erbjuder vi skräddarsydda vägar till nya yrkesroller inom företaget. Skolan finns för att du ska kunna avancera inom företaget, effektivt lära dig ny teknik och få nödvändiga uppdateringar kring nya lagar och rön.

social hållbarhet
utmärkelser
employee branding
rekrytering
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.