Inflyttning för de första hyresgästerna i SB:s egna projekt Rosenvindan i Ljungaviken i Sölvesborg närmar sig.

Några lägenheter kvar när det närmar sig inflyttning i Sölvesborg.

Den 1 juni är det dags för inflyttning i JSB:s egna projekt Rosenvindan i Ljungaviken i Sölvesborg. Några av de 26 hyresrätterna är fortfarande tillgängliga.

På naturnära läge i Ljungaviken i Sölvesborg bygger JSB ett femvåningshus med 26 moderna och välplanerade hyresrätter. Läget är idealiskt – nära skog och hav, men ändå bara på några minuters avstånd från centrala Sölvesborg via en gång- och cykelbro.

– De första hyresgästerna kommer att kunna flytta in som beräknat den 1 juni, berättar Wilhelm Fredholm, affärsområdeschef på JSB Fastighetsutveckling. Intresset för de nya hyresrätterna har varit stort, men vi har fortfarande några lägenheter kvar för uthyrning.

Lägenheterna i Rosenvindan finns i storlekar från 1–3 rum och kök, med bostadsyta från 25–77 kvm. Majoriteten av lägenheterna har egen balkong eller uteplats.

– I dessa tider är det också värt att nämna att fastigheten värms upp med bergvärme, säger Wilhelm Fredholm. På husets tak finns solceller som producerar fastighetsel för till exempel belysning och hissar. JSB kommer att svara för förvaltningen av fastigheten och vi ser fram emot en lyckad inflyttning till sommaren.

För mer information, kontakta:

Wilhelm Fredholm
0739-10 50 11
wilhelm.fredholm@jsb.se

Se även:

www.jsb.se/projekt/rosenvindan

bostäder
Sölvesborg
fastighetsutveckling
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.