Noble House

Noble House

Best Western Plus Hotel Noble House är ett fullservicehotell i centrala Malmö. JSB Byggservice har här utfört en totalrenovering av markplanet för att förbättra gästupplevelsen och öka hotellets konferenskapacitet. Lobby, restaurang, konferensrum, kontor och Lounge renoverades samtidigt som hotellet var i full drift.

Att totalrenovera ett markplan på ett hotell som är i full drift ställer höga krav på entreprenören. Mellan februari och november 2018 genomförde JSB en ombyggnation av det anrika hotellet Noble House i centrala Malmö. I uppdraget ingick en totalrenovering av själva hjärtat av hotellet med bland annat lobby, restaurang, konferensrum, kontor och lounge. Även delar av fasaden byttes ut.

 -Vi har haft full drift igång på hotellet under ombyggnaden. Varje dag har 250 gäster ätit frukost i våra lokaler och lika många har checkat in eller ut från sina rum. Det har ställt väldigt höga krav på planering och samarbete mellan oss som operatör och JSB, säger Anton Hallström, hotelldirektör Noble House. 

Byggfakta

Projekt
Kommersiella fastigheter
Byggservice
Kund
Noble House
Plats
Innerstaden, Malmö
Status
Färdigställt november 2018

Vi har haft full drift igång på hotellet under ombyggnaden. Varje dag har 250 gäster ätit frukost i våra lokaler och lika många har checkat in eller ut från sina rum. Det har ställt väldigt höga krav på planering och samarbete mellan oss som operatör och JSB.

Anton Hallström, hotelldirektör Noble House