Cajsa Holmqvist, 26 år och Byggnadsträarbetare på JSB valdes i helgen till ny ordförande för Unga Byggare, Byggnads ungdomsorganisation.

Cajsa på JSB är ny ordförande för Unga Byggare

Cajsa Holmqvist, 26 år och Byggnadsträarbetare på JSB Construction AB valdes i helgen till ny ordförande för Unga Byggare, Byggnads ungdomsorganisation. Unga Byggare är ungdomsförbundet för Byggnads och spelar en central roll i att stärka, organisera och aktivera unga byggnadsarbetare. Med detta ansvarsfulla uppdrag blir Cajsa även en del av Byggnads förbundsledning.

Cajsa har en gedigen bakgrund inom byggbranschen, som träarbetare och ordförande för Unga Byggare i region Småland-Blekinge. Hon ser med optimism på byggbranschens framtid men framhäver att det finns mer att göra. För henne är Unga Byggare en viktig kraft för förändring och påverkan, både inom Byggnads och i hela byggsektorn.

- Byggbranschen är en framtidsbransch och det är de unga som ska göra jobbet. Men branschen måste bli mer välkomnande, jämställd och köra ut arbetslivskriminaliteten. Unga byggare ska vara en del av lösningen och påverka både byggnads och hela byggbranschen, säger Cajsa.

Hennes engagemang och har inte gått obemärkt förbi. Patrik Eriksson, Byggservicechef i Blekinge, uttrycker sin stolthet och glädje över Cajsas nya uppdrag.

– På Byggservice i Blekinge är vi väldigt stolta och glada över att Cajsa har blivit vald till ordförande för Unga Byggare. Hennes nya uppdrag som ordförande är en fantastisk möjlighet för henne att fortsätta göra skillnad och påverka positiva förändringar inom hela byggsektorn.

Cajsa har varit anställd på JSB sedan 2013, där hon efter studenten fick en anställning efter en praktikplats under gymnasietiden. Nu är JSB övertygade om att Cajsa kommer att göra dem stolta genom att fylla sin nya roll på bästa sätt.

Vi gratulerar Cajsa Holmqvist till den välförtjänta utnämningen och önskar henne all lycka till i det ansvarsfulla uppdraget som ordförande för Unga Byggare. Hennes framtidssyn och dedikation kommer säkerligen att göra positiva avtryck för både byggnadsarbetare och byggbranschen som helhet.

byggbranschen
utmärkelser
Byggnads
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.