JSB är stolta att återigen befinna sig på den prestigefyllda listan för 2024 och därmed upprätthålla sin status som ett av Sveriges Karriärföretag för tredje året i rad.

JSB fortsätter att lysa som Karriärföretag – Utsedda för tredje året i rad

Varje år presenterar Karriärföretagen listan över de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige för unga talanger att bygga sin karriär på. JSB är stolta att återigen befinna sig på den prestigefyllda listan för 2024 och därmed upprätthålla sin status som ett av Sveriges Karriärföretag för tredje året i rad.

Juryns Nyckelpunkter för 2024: Fokus på medarbetarnas välmående och utveckling
I år lyfter juryn fram JSB:s hängivenhet till medarbetarnas välmående och utveckling som kärnan i företagets attraktivitet. Juryns motivering för att utse JSB som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare lyder:

"JSB är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare tack vare deras dedikation till medarbetarnas välmående och utveckling. Med en företagskultur präglad av engagemang och omtanke skapar de en inkluderande och trivsam arbetsmiljö där individuell tillväxt främjas. JSB erbjuder inte bara karriärmöjligheter utan också en chans att vara en del av en organisation som värdesätter och stöder sina medarbetare i deras strävan att göra skillnad."

Sandra Serler, HR-chef på JSB, är glad och stolt över att JSB återigen är listad som ett av Sveriges attraktivaste företag:

“Det är en fantastisk ära att vi blir utsedda till karriärföretag för tredje året i rad. Det bekräftar att våra insatser gjort avtryck och att engagemanget för våra medarbetares utveckling och välbefinnande är mer än en tillfällig framgång, utan något vi kontinuerligt lyckas leverera. Det är också ett erkännande av våra fantastiska medarbetare som varje dag bidrar till att göra JSB till en plats där man trivs och utvecklas.”

Om Karriärföretagen
Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. De utsedda arbetsgivarna får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Syftet är att hjälpa studenter och unga arbetstagare att hitta framtida arbetsgivare som prioriterar individens tillväxt och välbefinnande.

utmärkelser
byggbranschen
rekrytering
utveckling
arbetsmiljö