Sandra Serler tillträder som ny HR-chef för JSB Construction AB. Som HR-chef kommer hon att driva verksamhetens HR-agenda mot företagets mål och långsiktigt arbeta för att JSB ska vara den bästa arbetsgivaren i branschen.

Sandra Serler blir ny HR-chef på JSB

Sandra Serler tillträder som ny HR-chef för JSB Construction AB. Som HR-chef kommer hon att driva verksamhetens HR-agenda mot företagets mål och långsiktigt arbeta för att JSB ska vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Hon tillträder sin tjänst på JSB den 1 juni och blir en del av företagets ledningsgrupp.

Sandra Serler har en imponerande karriär inom HR och har lång erfarenhet som HR-chef inom olika branscher och verksamheter, vilket har gett henne en bred kompetens inom HR-området. Hennes erfarenhet och expertis förväntas vara en betydande tillgång för JSB när det gäller att driva HR-agendan och stödja företagets tillväxt och utveckling.

Fredrik Leo, vd på JSB, är nöjd över rekryteringen och ser fram emot att dra nytta av ny erfarenhet och kompetens för att fortsätta att bygga en stark och inkluderande arbetsplatskultur.

"Vi är mycket glada över att välkomna Sandra Serler till JSB som vår nya HR-chef. Vi är övertygade om att hennes höga energi och driv, förbättringsorienterade synsätt, sociala förmåga och genuina intresse för individen kommer att vara till stor nytta för företaget och våra medarbetare."

Sandra Serler tillträder sin tjänst den 1 juni 2023 och efterträder nuvarande Personal- och arbetsmiljöchef Jan Johansson som valt att gå i pension.

rekrytering
byggbranschen