Efter stark och positiv tillväxt i Jönköpingsregionen påbörjar nu byggföretaget JSB Construction AB etableringen av en ny byggserviceverksamhet i Jönköping, samtidigt inleds nu rekrytering av en Byggservicechef. Etableringen ligger som en del i JSB:s

JSB etablerar byggserviceverksamhet i Jönköping

Efter stark och positiv tillväxt i Jönköpingsregionen påbörjar nu byggföretaget JSB Construction AB etableringen av en ny byggserviceverksamhet i Jönköping, samtidigt inleds nu rekrytering av en Byggservicechef. Etableringen ligger som en del i JSB:s övergripande tillväxtstrategi.

JSB Construction AB har sedan 2020 varit verksam i Jönköping, främst inom entreprenad. Verksamheten i Jönköping har stadigt utvecklats positivt och under hösten 2022 påbörjas etableringen av en ny byggserviceverksamhet i regionen och rekrytering av en ny Byggservicechef inleds. Byggservicechefen får i sin tur resurser att bygga ett nytt team från grunden. Byggserviceverksamheten ska stå redo för uppdrag januari 2023.

Lars Johansson, Arbetschef på JSB Bygg Syd i Jönköping och ansvarig för etableringen, ser fram emot att växla upp och ser stor potential i avdelningens nya erbjudande:

– Detta ligger helt i linje med den strategi vi slog fast för ett par år sedan. JSB är ett företag att räkna med. Det är därför extra ärofullt att få vara en del av den här resan. Rekryteringen är igång och jag vet att det finns fler därute, med driv och energi, som vill utmana branschen och sig själva. Känner man igen sig i den beskrivningen kommer man passa bra in på JSB.

JSB har i dag ca 350 medarbetare och med årsomsättning om drygt två miljarder. Med verksamheten i Jönköping är företaget etablerat i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping, Östergötland, Mälardalen och Hälsingland. Affärsområdet JSB Bostad är etablerade med bostadsproduktion i hela Sverige.

JSB har sedan starten 1997 i Asarum, Blekinge haft en mycket stark tillväxt. Målet är att genom aktiv marknadsbearbetning fortsätta den lönsamma tillväxten i bolaget.

Vill du vara med och bygga upp en helt ny byggserviceavdelning är du välkommen att höra av dig.

För mer information, kontakta:
Lars Johansson, Arbetschef JSB bygg Syd, JSB Construction, 0739-105056

 

 

 

jönköping
byggservice
utveckling
Kontakt
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.