JSB Construction AB har förstärkt organisationen i Växjö med Johan Carltad som ny Arbetschef med ansvar över Kronoberg. Johan tillträdde tjänsten som arbetschef i slutet av april.

Johan Carltad är ny arbetschef i Växjö

JSB Construction AB har förstärkt organisationen i Växjö med Johan Carltad som ny Arbetschef med ansvar över Kronoberg. Johan tillträdde tjänsten som arbetschef i slutet av april.

JSB Construction AB har sedan tidigare annonserat att man väljer att satsa i Växjö genom att skala upp på entreprenad och på projekt i egen regi. Bland annat har organisationen i regionen förstärkts med Johan Carltad som ny Arbetschef. I uppdraget som Arbetschef kommer Johan ha ansvaret över entreprenad i Kronoberg. Hans huvudsakliga uppgift blir att leda, planera och utveckla regionen mot de fastställda målen.

JSB har under våren erhållit flera större projekt i regionen vilket ger företaget vind i seglet för den planerade tillväxten i regionen. Johan ser fram emot att ta sig an utmaningen att utveckla Kronoberg.

- Det ska bli otroligt spännande att tillsammans med mina kollegor skapa goda och hållbara affärer och relationer med beställare, leverantörer och medarbetare.

Johan har en bakgrund som högskoleingenjör och har över 20 års erfarenhet inom byggbranschen där han axlat både leverantörs- och beställarrollen. Han har bland annat arbetat inom entreprenader på större byggföretag i regionen i olika roller med arbetsledning, kalkyl och projektledning. De senaste åren har Johan arbetat som projektchef och projektledare på beställarsidan, närmast på Växjöbostäder.

- Jag tror att min erfarenhet från både beställarsidan och entreprenadsidan kan vara en stor fördel både i företaget och för kunden. Jag har förståelse för vad beställaren efterfrågar och kan agera redan innan frågan ställs.

växjö
rekrytering
entreprenader
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.