JSB vässar organisationen för starkare tillväxt i en utmanande tid.

Efter flera år av stark tillväxt för JSB Construction AB, organiserar vi oss nu i fyra affärsområden. Vår nya organisation skapar nu utrymme för att kunna växa mer obehindrat och ökar affärsutvecklingstakten inom koncernen, JSB Gruppen AB. Den nya organisationen trädde i kraft 1 september 2020.

Organisationsförändringen har affärer och produktion i starkt fokus och stödjer tillväxtmål, strategier och affärsmodellerna i affärsplanen. Den nya strukturen utmanar och stimulerar samtidigt till karriärer inom bolaget i form av att nya regioner och affärscluster med kundansvar bildas i takt med tillväxt. Verksamheten delas in i fyra affärsområden - JSB Bygg Syd, JSB Bygg Mellan, JSB Bostad och JSB Fastighetsutveckling.

JSB Bygg Syd levererar tjänster inom entreprenad och byggservice och omfattar Södra Sverige från Jönköping. Affärsområdet är indelat i geografiska marknader, för en effektiv samordning av affärer, produktion och kunder. Affärsområdeschef är Anders Johansson.

JSB Bygg Mellan levererar tjänster inom entreprenad och hanterar geografin från Uppsala till Linköping, inklusive Mälardalsområdet. Affärsområdet är indelat i geografiska marknader, för en effektiv samordning av affärer, produktion och kunder. Affärsområdeschef är Peter Axelsson.

JSB Bostad utvecklar och bygger flexibla konceptbostäder i hela Sverige, framförallt hyresrätter. Produktionen utgår från två regioner JSB Bostad Syd och JSB Bostad Norr. Affärsområdeschef är Johan Persson.

JSB Fastighetsutveckling utvecklar och projekterar fastigheter i egen regi och unikt framtagna projekt. Här samverkar vi bl. a med Wingårdhs arkitekter. Affärsområdeschef är Wilhelm Fredholm

-Branschen står inför stora utmaningar med förändrad konkurrensbild, nya affärsmodeller och flera konjunkturella utmaningar, med vår nya organisation är vi rustade för att effektivt möta konkurrensförutsättningarna, säger Pether Fredholm VD på JSB Construction.

utveckling
bygg
organisation
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.