Nyligen uppvaktades JSB:s medarbetare som varit i tjänst i företaget i 25 år. Tio trogna medarbetare bjöds in till uppvaktning med middag och gåva på Karlshamns golfkrog.

Jubilarer för 25 år i tjänst på JSB

Nyligen uppvaktades JSB:s medarbetare som varit i tjänst i företaget i 25 år. Tio trogna medarbetare bjöds in till uppvaktning med middag och gåva på Karlshamns golfkrog. På plats från JSB för att uppvakta jubilarerna var Pether Fredholm, styrelseordförande, Fredrik Leo VD och Jan Johansson personal och arbetsmiljöchef.

JSB:s styrelseordförande och tillika ägare, Pether Fredholm hälsade välkommen till middagen och höll sedan ett tal till jubilarerna, där han gratulerade och tackade för deras mångåriga engagemang i företaget. Han gjorde även en återblick 25 år tillbaka till 1997 när han tog över företaget, då John Svensson Byggnadsfirma. Sedan dess har JSB gått från att vara ett liten lokal aktör med ett tiotal anställda till att bli ett av Sveriges största privata byggföretag med närmare 400 anställda och en omsättning på ca 2 miljarder.

”25 år säger mycket om företagets kultur. Att arbeta så länge hos en och samma arbetsgivare och att den arbetsgivaren är JSB vill vi verkligen uppmärksamma. Årets jubilarer har varit med redan från starten 1997 och de har alla varit bidragande faktorer till att JSB kommit dit vi är idag”, säger Pether Fredholm.

Alla jubilarerna fick under middagen motta en gåva för en lång och trogen tjänst. Gåvan består av antingen ett smycke, armbandsur, konstverk som medarbetarna själva fått välja.


Jubilarer
Ulf Karlsson, Träarbetare, Byggservice Kronoberg
Per Olsson, Träarbetare, Entreprenad Kristianstad
Mats Björnlund, Arbetsmiljöspecialist, Kristianstad
Hans Bohnsack, Träarbetare, Byggservice Blekinge
Peter Larsson, Träarbetare, Byggservice Blekinge
Peter Brink, Träarbetare, Byggservice Blekinge
Glenn Ranta, Träarbetare, Byggservice Blekinge
Regina Nekola, Ekonomiassistent, Karlskrona
Anders Carlsson, Träarbetare, Byggservice Blekinge
Kent Gustavsson, Projektchef, Entreprenad Blekinge

arbetsmiljö
jubileum
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.