Simon Höggårdh ny kalkylchef på JSB för affärsområdet JSB Bygg Syd. De senaste åren har han arbetat som Kalkylingenjör på företaget och kalkylerat anbud i framför allt Stockholmsregionen.

Simon Höggårdh är ny kalkylchef på JSB

Simon Höggårdh ny kalkylchef på JSB för affärsområdet JSB Bygg Syd. De senaste åren har han arbetat som Kalkylingenjör på företaget och kalkylerat anbud i framför allt Stockholmsregionen. Simon tillträdde sin nya roll den 1 april.

Simon har en bakgrund som arbetsledare och är utbildad byggingenjör på högskolan i Jönköping. Han har sedan skolåldern vetat att det är inom byggbranschen han vill arbeta, men att det blev just kalkyl var dock inte planen. Efter att Simon avslutat sina studier 2014, flyttade han tillbaka till Asarum och anställdes som arbetsledare på JSB entreprenad där han främst arbetade mot industrier. Det var flera olika tillfälligheter i företaget som fick honom att börja med anbud och kalkyl, bland annat var Simon kunnig i kalkylprogrammet Bidcon.

- Mycket av den kompetensen som söktes hade jag med mig från mina studier vilket i sin tur gjorde övergången till kalkylarbetet ganska naturligt, säger Simon.

På JSB ska det löna sig att vilja utvecklas och Simon förklarar att han genom att kontinuerligt ställas mot nya utmaningar och samtidigt få det utrymme som behövs har gjort att han haft möjlighet att växa och utvecklas i företaget. Nu tar Simon an sig ledarrollen för JSB Bygg Syds kalkylgrupp och ser fram emot att bli varm i kläderna i sin nya tjänst.

- Jag är väldigt glad över att få den här möjligheten att ta nästa steg och tycker det är jätteroligt att JSB väljer att satsa internt. Jag fått bra stöd i gruppen, vilket gjort att steget till chef känts lättare och mer naturligt. Nu ser jag fram emot att hitta framgångsrika sätt att utveckla gruppen och vårt arbete.

rekrytering
kalkyl
Inbäddat innehåll på nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.