JSB satsar på bostadsutvecklingen

JSB bostadsutveckling är ett nytt affärsområde som strukturerar och placerar egna bostadsutvecklingsprojekt. Affärsområdet får som ansvar att förvärva mark för bostadsproduktion, medverka i markanvisningstävlingar och i olika bostadsutvecklingsprojekt i Sverige.

– Vi köper tomter, antingen där detaljplanen är klar eller i ett tidigare skede så att vi kan vara med och påverka den för att sedan bygga bostäder i egen regi. Det kan vara både hyresrätter eller bostadsrätter, berättar Wilhelm Fredholm, projektutvecklare på JSB Bostadsutveckling. Vi är intresserade av tomter som befinner sig på A-läge inom B-läge, det vill säga tillväxtmarknader.

Vi bygger prisvärda bostäder som passar alla åldrar, en trygg byggentreprenör med en nära kontakt till varje enskild bostadsköpare.
Wilhelm Fredholm, projektutvecklare
Ljusa och fina bostäder

JSB bygger främst koncepthus inom JSB bostad, där våra nyckelord är standardiserade och industriellt framtagna flerfamiljshus till attraktiva priser som många har råd att bo i.

– Det är ljusa och fina bostäder med bra planlösning och hög standard, säger Wilhelm Fredholm.

Historiskt har vi på JSB projekterat och byggt många bostäder i egen regi, både hyresrätter och bostadsrätter. 

– Det gäller att bredda sin verksamhet och att just bygga bostäder är vi väldigt bra på, när vi bygger i egen regi så är det lättare för oss att styra processen beroende på hur konjunkturen ser ut, säger Wilhelm Fredholm. Vi bygger prisvärda bostäder som passar alla åldrar, en trygg byggentreprenör med en nära kontakt till varje enskild bostadsköpare.

Äger du mark som du är intresserad av att bygga bostäder på? Har du andra utvecklingsfunderingar? 

Hör av dig till Wilhelm.Fredholm@jsb.se eller 0739-10 50 11