Nybyggnation för habiliteringsomsorg i Växjö!
Magnus Olsson, entreprenadchef på JSB Kronoberg, uppdaterar om det 3000 kvm stora betonghus som ska husera habilitering i Sankt Sigfridsområdet:
JSB bygger habiliteringscenter för Region Kronoberg

JSB fortsätter bygga för utveckling i Växjö! Denna gången för habilitering, som innebär vård och träning för de som fötts med funktionshinder. 

För tillfället är vi ungefär halvvägs, säger Magnus Olsson, entreprenadchef JSB Kronoberg, som räknar med att bygget är klart april 2019. Bygget är en generalentreprenad, med Region Kronoberg som beställare, som påbörjades våren 2018. Just nu jobbar man på inneväggar och med installatörer, och enligt Magnus rullar allting på precis som det ska!

Intressanta former och utvecklingsmöjligheter

Byggnaden kommer kunna ge fina förutsättningar för träninglokaler, samtalsrum, undersökningsrum, kontor och andra hjälpmedel. Med dess intressanta former, något rundad och rombformad, och vackra innergård är den även spännande för ögat. Byggnaden, som räknas bli 3000 kvm, är även uppritad att ge möjlighet till att utöka med en tredje våning om behovet finns i framtiden!